MI – line d.o.o. na RISK konferenci 2018 s predstavitvijo produktov AeroHive in ECI Telecom

 

Podjetje MI – line d.o.o. bo na konferenci RISK 2018, največjem specializiranem dogodku informacijske varnosti v regiji, ki bo potekala 14. in 15. marca 2018 v Laškem, predstavilo rešitve poslovnih komunikacij proizvajalca AeroHive in varnostne rešitve proizvajalca ECI Telecom. Rešitve bodo udeležencem dogodka na voljo za ogled in demonstracijo delovanja v demo sobi tekom dogodka.

 

MI – line bo predstavil rešitve podjetja AeroHive s področja podatkovnih komunikacij v podjetju, brezžičnega WiFi povezovanja in protokolov napredne avtentikacije in varnostnih mehanizmov za varno povezovanje tako v pisarni kot tudi med lokacijami, z množico naprav, ki jih danes uporabljamo v zasebnem in poslovnem okolju.

Demonstracija opreme AeroHive bo zajemalo naslednje rešitve:

  • Predstavitev oddaljene lokacije (remote office) z avtentikacijo za goste z unikatnimi PSK ključi za vsakega gosta ter BYOD. Tuneliranje prometa za goste na centralno lokacijo.
  • 1x avtentikacija z integracijo aktivnega direktorija za zaposlene, znotraj katere dobo definirali različne tipe identitet, izmed katerih bo vsaka izmed njih imela različne prioritete in dostop do interne mreže.
  • Application & Visibility control skozi vse Aerohive naprave in lokacije (usmerjevalniki, stikala ter dostopovne točke).
  • Demonstracija konfiguracije in množno upravljanje stikal v oblaku.
  • WIPS (zaznavanje nepooblaščenih naprav v našem omrežju – tako na brezžičnem kot tudi žičnem delu).

 

Na opremi ECI Telecom  bodo prikazali mehanizme, s katerimi zmanjšujejo tveganje varnostnih incidentov v kritični infrastrukturi. Rešitev temelji na centralnem nadzornem sistemu, kateri iz zajetih podatkov opozarja na ranljivost omrežja.

Demonstracija opreme ECI Telecom bo prikazala naslednje rešitve:

  1. SCADA Anomaly Detection.
  2. Napredni požarni zid UTM (Unified Threat Management).
  3. Enkripcija na drugem nivoju OSI modela.

 

Le še en razlog za udeležbo na konferenci RISK 2018 – več informacij najdete na uradni spletni strani dogodka na https://www.risk-conference.com!