Prezentacija REAL security

Ko smo na srpskohrvatskom

 

REAL security d.o.o. je distributerska konsultantska kuća za računarska rešenja i proizvode svetski priznatih proizvođača. Posebno su koncentrisani u tržišnom segmentu sveobuhvatnih bezbednosnih rešenja za preduzeća, sa naglaskom na proizvode za zaštitu od kompjuterskih virusa, neželjene pošte, sistema firevall, alarm i sprečavanje neovlašćenog pristupa, kontrola mreža, politika bezbednosti, sprečavanja nepravilna upotreba i zloupotreba interneta, obezbedi obelodanjivanje identiteta i sveobuhvatna sistemska rešenja. Sposobnost da ponudi kupca rešenje koje će odgovoriti njihovim potrebama i viziju, kao i da se prilagode softver za poslovno okruženje u kome posluje, predstavlja osnovno pravilo našeg preduzeća i osigurati kupce da naša rešenja stečena na povećanje produktivnosti, ugleda, konkurentnosti, optimizacija svoje radno okruženje i, na kraju, ali ne i najmanje važno, smanjenje operativnih troškova.

Vizija kompanije
Vizija kompanije je da postane vodeća distribuciju inženjering kompanija u Jadranskoj regiji u obezbeđivanju bezbedne komunikacije podataka i sinonim za strateškog partnera u projektovanju, implementaciji i održavanju integrisanih mrežnih rešenja.

Misija kompanije
U stvarnoj sigurnosti svesni smo važnosti podataka i informacija za svako poslovanje i koja šteta je uzrokovana neočekivanim uplitanjem ili virusnim izbijanjem. Znamo potrebe kompanija i njihovu želju za pouzdanim vezama i rješenjima za koje ne moraju uvijek biti skupe. Naša misija je ponuditi slovenačkim kompanijama rješenja i podršku već uspostavljenim proizvodima i uslugama i nuditi optimalne savjete, napisane na koži prema stvarnim potrebama klijenta. Različito znanje zaposlenih i poznavanje novih tehnologija mogu se integrirati u poslovni proces svake kompanije. Kao kompanija koja je svjesna svog prisustva i njegove uloge na lokalnom tržištu, kao i na tržištu Jadrana, također ćemo pružiti i razne humanitarne akcije u okviru naše medijske strategije. Misija kompanije takođe predstavlja veliku zabrinutost za naše zaposlene, njihovo obrazovanje i rast unutar kompanije, pružajući im sigurno okruženje za realizaciju svojih poslovnih ciljeva i ličnog rasta.

Konkurentne prednosti

 • Dugogodišnje radno iskustvo na zahtevnim projektima.
 • Brzi odgovor na promjene u okruženju.
 • Partnerstvo sa najvećim kompanijama i dokazana rešenja.
 • Implementacija najsavremenijih tehnologija.
 • Ulaganje u razvoj i unapređenje kadrova.
 • Brza i kvalitetna implementacija kompleksnih projekata.
 • U cilju ispunjavanja specifičnih potreba preduzeća.

 

Naša specijalizovana dodatna aktivnost
Kombinujemo grupu naših vlastitih i globalno priznatih stručnjaka za analizu, provere sigurnosti, planiranje i implementaciju sigurnih redundantnih računarskih mreža. U okviru dodatne aktivnosti, sledeće usluge:

 • Testiranje daljinske penetracije
  Pregled daljinskog sistema prema strogoj metodologiji za testiranje usluga dostupnih spoljnim korisnicima. Postupci kao što su: SKL Injection, cross-site skriptovanje, kolače, pogrešnog enkripciju, greške provere ulaznih parametara, itd .. Testirano sve dostupne servise, bez izuzetka. Provera javno dostupnih informacija (provera foruma sa pitanjima od tehničkog osoblja, registracija korisnika, brojevi telefona …)
 • Interno ispitivanje penetracije
  Pregled sistema iznutra. Uglavnom se radi o potencijalnim rupama zbog nemara zaposlenih ili netačne bezbednosne politike i nedovoljnog znanja o opasnostima modernih tehnologija.
 • Izvorni kod revizije
  Verifikacija izvornog koda omogućava identifikaciju sigurnosnih propusta nastalih od tipičnih programskih grešaka (SKL Injection, Cross site scripting, nepravilna prenos kontrole sesija vhosnih Pogrešan parametar, zadnja vrata, itd). DoS verifikacija.
 • Planiranje sigurne mreže sa VPN, IPS, AV, FV, LB, tehnologijama provjere autentičnosti.
 • Izvođenje i instalacija hardvera i softvera.
 • Održavanje.
 • Analiziranje i ažuriranje bezbedne mreže.

 

Naš cilj
Sposobnost da ponudi kupca rešenje koje će odgovoriti njihovim potrebama i viziju, kao i da se prilagodi softverskog radnog okruženja za bezbedan i nesmetan rad bez prekida, u kojoj posluje predstavlja osnovno pravilo našeg preduzeća i osigurati korisnicima da svojim znanjem i rešenja svetski priznat partneri dobijaju na povećanju produktivnosti, ugleda, konkurentnosti, optimizaciji radnog okruženja i, na kraju, ali ne i najmanje važnosti, snižavanju troškova poslovanja. Na Jadranskom tržištu dominira mreža lokalnih partnera, naših i stranih stručnjaka. Nudimo svoja rešenja i garantujemo njihov kvalitet i pouzdanost.