Pomembno obvestilo: Konferenca RISK 2020 prestavljena na 16. in 17. november zaradi podaljšanja ukrepov za zagotovitev varnosti in zdravja

Glede na resnost situacije s širjenjem koronavirusa in podaljševanja ukrepov socialne izolacije v državi, smo se – skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje – odločili, da 15. konferenco RISK prestavimo na 16. in 17. november 2020. 

Varnost vseh, kakor koli sodelujočih na dogodku, nam je in bo na prvem mestu. Zato se nam to zdi edina razumna in odgovorna odločitev, saj bo jesenski datum vsem omogočil varno udeležbo na konferenci.

Vse, ki ste že kupili kotizacijo in/ali rezervirali nočitev v sklopu Hotela Thermana Park Laško, obveščamo, da bodo le-te ostale veljavne in se bodo avtomatsko prenesle na nov termin.

Zahvalili bi se vsem udeležencem in partnerjem za njihovo podporo, diskusijo in vzpodbudne besede. Kot nas neprestano spominjate – ko se celotna informacijsko-varnostna skupnost združi na konferenci RISK 2020, je rezultat vedno nepozaben.

O vseh ostalih podrobnostih konference vas bomo ažurno obveščali na spletni strani www.risk-conference.com in ostalih komunikacijskih kanalih. Za vse dodatne informacije pa se na nas lahko obrnete tudi prek elektronske pošte info@risk-conference.com.

S spoštovanjem,
organizacijski odbor konference RISK 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *