Upravičite svojo prisotnost na konferenci RISK 2019

Spoštovani,

v večini primerov vam ni potrebno razlagati nadrejenim, da ste se odločili za udeležbo konference RISK 2019. Verjetno pa v vodstvu marsikaterega podjetja potrebujejo pisni razlog, zakaj bi se konference udeležili in je potrebno utemeljiti s tem povezane stroške.

Želimo vam pomagati, da boste to lahko tudi pisno pojasnili vaši upravi.

V dveh dneh boste imeli dostop do raznovrstnih izobraževalnih srečanj, ki jih vodijo vrhunski strokovnjaki s področja elektronske varnosti in nemotenega poslovanja, kot tudi priložnost za mreženje in srečanja z drugimi strokovnjaki na svojem področju. Morda smo pristranski, vendar si upamo trditi, da boste doživeli eno najboljših prireditev na tem prostoru, ki vam bo pomagala pri vašem profesionalnem razvoju.

Video predstavitev lanske konference, ki jasno pokaže, da RISK ni še ena konferenca, marveč z razlogom eden najhitreje rastočih dogodkov na področju informacijskih tehnologij

RISK 2019, štirinajsta različica mednarodne konference s področja informacijske varnosti, neprekinjenega poslovanja ter novih tehnologij, je pred vrati. Poznavalci in strokovnjaki informacijske stroke, kot tudi vodstveni delavci osebja iz bank, zavarovalnic, industrije, večjih podjetij, telekomunikacij, državne uprave, sistemskih integratorjev in svetovalcev iz regije Adriatik, se tukaj srečujemo s svetovno priznanimi strokovnjaki s področja informacijske varnosti, predstavniki tehnoloških rešitev in dobaviteljev varnostnih ter drugih informacijskih rešitev.

Letos je na sporedu kar 64 predavanj in delavnic. Široko strokovno javnost kot obiskovalce bo prav gotovo zanimalo kaj menijo o elektronski varnosti predavatelji, ki prihajajo iz Amerike, Anglije, Nemčije, Švice, Izraela, Francije, Španije, Nizozemske, Poljske, Romunije, Češke, Slovaške, Madžarske kot tudi iz Slovenije. Večina predavanj je v angleškem jeziku.

Več o RISK 2019 najdete na spletnem naslovu: www.risk-conference.com

Spodaj smo predložili predlogo pisma za poslovno utemeljitev. To je razčlenitev ključnih prodajnih točk konference in drugih podrobnosti, za katere menimo, da bodo vašemu vodstvu pokazale, kako koristna je konferenca za vas in vašo organizacijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *