REAL security z novo spletno podobo in video vsebinami

Maribor, 11. julij 2018 – REAL security d.o.o. najavlja novo spletno stran in video vsebine, ki sta jih financirali Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

V okviru operacij sta potekala dva ukrepa, in sicer:

  • Spletne strani za tuje trge, v okviru katere je bila oblikovana celostna nova vizualna podoba, postavitev in programiranje funkcij, z možnostjo spreminjanja vsebin na spletni strani, večjezične funkcionalnosti, integracija digitalnih kanalov na Twitter, Facebook in LinkedIn, predstavitvene strani za vse partnerje podjetja in več.
  • Serijo 20 produktno-prodajnih videov, v okviru katerih lastni strokovnjaki podjetja predstavljajo tehnološki izzivi in partnerske rešitve za reševanje teh problemov.

Cilj obeh aktivnosti je dvig konkurenčnosti podjetja na mednarodnem trgu in izboljšanje tehnološke dovršenosti posamezniih predstavitvenih elementov podjetja, kot tudi boljše vključevanej v trg e-poslovanja, s katerimi podjetje želi krepiti lastne strokovnjake podjetja kot izvedence na področju informacijske varnosti in izboljšati percepcijo REAL security d.o.o. v očeh strokovne ter širše javnosti.

Operacijo “Postavitev večjezične korporativno-prodajne strani z vključenimi info-prodajnimi video vsebinami” v okviru Javnega razpisa za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2017-2018 »E-POSLOVANJE 2017-2018« omogočata javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Javni razpis za izbor operacij delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR). Javni razpis za izbor operacij se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi »Povečevanje mednarodne konkurenčnosti MSP«; prednostne naložbe »Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo«; specifičnega cilja »Povečevanje mednarodne konkurenčnosti MSP«.

 

O podjetju REAL security:

Slovensko podjetje, ki se ukvarja z distribucijo svetovno najbolj priznanih varnostnih produktov in rešitev na področju nudenja zaščite pred virusi, zaščite pred vdori v omrežje, požarnih pregrad, VPN tehnologij, podatkovnih komunikacij in integracije informacijskih sistemov.

Na trgu nastopajo z izkušeno ekipo strokovnjakov. S pomočjo distribucijske mreže ter programov za zaščito pred virusi in zaščito podatkov ter rešitev za poslovno okolje ponujajo slovenskemu trgu kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve. Slovenski trg obvladujejo z mrežo lokalnih partnerjev, ki lahko svojim strankam ponudijo osnovno pomoč, namestitev ter podporo. Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.real-sec.com.