Brezplačni 30-dnevni preizkus Fireeye Endpoint Security

FireEye je globalni ponudnik rešitev za samodejno forenzično analiziranje napadov in dinamično zaščito pred naprednimi spletnimi grožnjami, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o. Podjetji sporočata zainteresiranim organizacijam, da lahko sedaj popolnoma brezplačno v svoje okolje umestijo in v celoti preizkusijo ATD rešitev FireEye Endpoint Security. In to skoraj za cel mesec – za testiranje je na voljo30 dni brezplačne rabe produkta.

FireEye Endpoint Security je popolna zaščita za končna sisteme v omrežjih – tj. za delovne postaje in strežnike. Je rešitev tipa ATD ali Advanced Threat Detection, ki z več naprednimi tehnikami, med katerimi sta predvsem sandboxing in behaviuoal analytics odkriva nevarne vsebine, ki jih tradicionalne rešitve tudi z naprednimi funkcijami, kot so hevristika in strojno učenje, ne morejo prepoznati. V Endpoint Security je kombinirano blokiranje škodljivih in neželenih programov oz. izvršljive kode skupaj s prepoznavanjem in ukrepanjem proti usmerjenim napadom na delovne postaje in strežnike. Endpoint Security lahko zato blokira tudi vdore, ki niso pospremljeni z enostavno prepoznavno programsko kodo.

En uspešen poizkus zlonamernega hekerja je dovolj, da lahko vaši kritični poslovni podatki uidejo v javnost. Ali da postanete tarča izsiljevanja. FireEye Endpoint Security lahko zaščiti poslovne podatke, intelektualno lastnino ali osebne identifikacijske podatke. FireEye Endpoint Security lahko:

  • samodejno prepozna in zaustavi znane viruse in škodljive programe na sistemih,
  • ščiti uporabnike pred najnovejšimi, kompleksnimi in večplastnimi napadi,
  • skrajša čas potreben za odkritje, analizo in sanacijo napada,
  • precej zmanjša posledice zaradi skoraj nič, delno ali dokaj uspešnih napadov,
  • izboljša produktivnost in učinkovitost varnostne ekipe in jo bolje pripravi na prihodnje izzive.

Obrnite se na vašega za informacijsko varnost zadolženega sistemskega integratorja, partnerja, ali pa poprosite za pomoč v zvezi s preizkusom FireEye rešitev neposredno na REAL security.