NAKIVO Backup & Replication for VMware, Hyper-V, AWS
nakivo
Алат за стварање резервних копија и репликација NAKIVO

#1 Најбољи алат за стварање резервних копија, заштиту од рансомвера и опоравак од катастрофе за виртуелна, физичка и СааС окружења, као и окружења у облаку.

Започните своју бесплатну пробну верзију!
Више од 19.000 компанија широм света за заштиту своје инфраструктуре користи NAKIVO
Зашто одабрати алат NAKIVO за стварање резервних копија и репликацију

Алат за резервне копије и репликацију NAKIVO је свеобухватно решење за прављење резервних копија, заштиту од рансомвера и опоравак од катастрофе за мала и средња предузећа, као и већа предузећа. Решење пружа обиман скуп функција за повећање отпорности на претњу од рансомвера, побољшање перформанси заштите података и аутоматизацију опоравка од катастрофе.

Comprehensive Data Protection

Заштита и опоравак од рансомвера

Омогућите непроменљивост за резервне копије сачуване у Amazon S3 или локалним спремиштима заснованим на Linux-у да бисте избегли криптовање или брисање података од стране рансомвера. Примените решење као предефинисани ауторитет за валидацију и направите резервне копије које се непромењиве шаљу у спремиште за одређени временски период. Брзо и поуздано повратите критичне податке без плаћања откупнине.

Ransomware Protection and Recovery

Оптимизоване перформансе резервних копија

Инкрементална резервна копија са изворним технологијама за праћење промена (ЦБТ, РТЦ, ЦРТ). Пренос података без ЛАН-а и мрежно убрзање. До два пута боље перформансе када се инсталира на НАС уређај. Смањите додатне трошкове снимања са резервном копијом из снимака складишта (за VMvare vSphere VM на уређајима ХПЕ 3ПАР), резервних копија и репликација из резервне копије. Детаљно праћење перформанси и надгледање исправности инфраструктуре како би се избегла уска грла и расипање ресурса.

Increased Reliability

Повећана поузданост

Пошаљите бекап и резервне копије на удаљену локацију, на траку или јавни облак (Amazon S3, Vasabi). Тренутна верификација резервних копија и реплика ВМ-а. Непрекидно тестирање опоравка од катастрофе.

Instant Data Recovery

Тренутни опоравак података

Грануларно враћање ВМ-ова у претходно стање, датотека, апликативних објеката чак и на различитим платформама. Тренутни опоравак физичких машина из резервних копија као VMvare vSphere VM или извршавање безбедне и поуздане миграције са физичког на виртуелно.

Storage Space Savings

Уштеда простора за складиштење

Глобална дедупликација, подесива компресија резервних копија, аутоматско искључивање података замене, подршка за уређаје за дедупликацију као што су EMC Data Domain, NEC HIDRAstor, HPE StoreOnce и други.

Optimized Backup Performance

Свеобухватна заштита података

Израда резервних копија, заштита од рансомвера и тренутни опоравак за VMvare vSphere, Microsoft Hiper-V, Nutanik AHV, Amazon EC2, Linux/Windows физичке сервере и радне станице, Microsoft 365 (Exchange Online, OneDrive for Business и SharePoint Online) и Oracle базе података.

MSP-Ready for BaaS and DRaaS

МСП спреман за БааС и Дрaaс

Режим више закупа за МСП-ове који испоручују резервну копију као услугу (БааС) и опоравак од катастрофе као услугу (ДрааС). Безбедна веза са удаљеним клијентским окружењима преко порта, без потребе за ВПН везом.

Advanced Site Recovery

Напредни сајт опоравак

Репликација ВМ-а скоро у реалном времену. Аутоматизовани радни токови опоравка од катастрофе за планирано или хитно превазилажење грешке, враћање након грешке и миграцију центра података једним кликом.

ВМ Бацкуп Апплианце Басед он NAS

NНАКИВО Бацкуп & Реплицатион се може инсталирати на једном од подржаних НАС сервера како би се креирао све-у-једном уређај за прављење резервних копија, пружајући хиперконвергентну заштиту података и доступност пословних услуга за центре података малих и средњих предузећа и пословнице на рубним рачунарима предузећа.

nas
Основне карактеристике

Веома поуздана заштита података

Чувајте своје бекапове и резервне копије локално и на удаљеној локацији пратећи правило 3-2-1 за прављење резервних копија. Алат за резервне копије и репликацију NAKIVO вам омогућава да брзо и неприметно копирате резервне копије на траку за дуготрајно складиштење или архивирање. Уз изворну резервну копију на траци, можете да креирате и резервне копије на дисковима који нису повезани на интернет и потпуно су изоловани од производног окружења. Тиме их заштитите од рансомвера и сајбер напада. Алат за резервне копије и репликацију NAKIVO може скоро тренутно да провери ваше резервне копије и реплике ВМ-а одмах након завршетка посла. Правите самосталне резервне копије да бисте очували безбедну конфигурацију система (укључујући инвентар, послове, распореде, поставке итд.). Са контролом приступа заснованом на улогама (РБАС), можете доделити јединствене скупове дозвола локалним корисницима или корисницима активног директоријума, побољшавајући видљивост и контролу над вашим активностима заштите података.

Отпорност на рансомвере

Алат за резервне копије и репликацију NAKIVO има широку функционалност за заштиту ваших резервних копија од рансомвера. Учините да ваши бекапови и резервне копије буду послани на Amazon S3 или у локално спремиште засновано на Linux-u, заштићени од криптовања и брисања помоћу рансомвера, онолико дуго колико вам је потребно. Примените решење као унапред конфигурисани виртуелни уређај на Ubuntu серверу и омогућите непроменљивост за резервне копије које се шаљу у спремиште које је део ВА. Чувајте своје резервне копије недоступним путем интернета тако што ћете их чувати на траци и искључити друге уређаје за спремање резервних копија ван мреже, чинећи их тако недоступним за рансомвер. Да бисте осигурали успешан опоравак, извршите тренутну верификацију резервне копије. Користите репликацију и креирајте реплике ВM-а за аутоматизовано преузимање посла инстанце која откаже и оркестрацију опоравка од катастрофе.

Изузетан учинак

Алат за резервне копије и репликацију NAKIVO омогућује највише нивое перформанси за прављење резервних копија, репликација и опоравак, истовремено спречавајући да ваше операције резервног копирања троше сав расположиви пропусни опсег. Са напредним ограничавањем пропусног опсега можете поставити глобална правила или правила за сваки посао да бисте ограничили потрошњу пропусног опсега, растеретили заузете мреже и убрзали критичне апликације које су вам потребне за посао. Пренос података без ЛАН-а и мрежно убрзање омогућавају смањење оптерећења мреже до 50% и до два пута веће брзине преноса података. Пратите коришћење ЦПУ-а, РАМ-а, диска и диска за складиште података ваше VMvare vSphere инфраструктуре са једне контролне табле помоћу VMvare Monitoring-а.

Моћна опција вишеструког закупа за провајдере услуга (МСП) и предузећа

Вишеструки закуп вам омогућава да креирате, управљате и надгледате до 1.000 изолованих закупаца у оквиру једне примене алата за резервне копије и репликацију NAKIVO. Закупци су клијенти МСП-а или различита одељења или филијале у великом предузећу. Закупци могу да користе самоуслужни портал за стварање резервних копија, репликација и опоравка док су у изолованим окружењима. Ова функција нуди флексибилну контролу приступа засновану на улогама (РБАЦ) и алокацију ресурса за додељивање ресурса закупцима. Функција директног повезивања омогућава МСП-овима да успоставе безбедне везе са удаљеним окружењима својих клијената преко једног порта без потребе за ВПН везом.

Оркестрација за опоравак од катастрофе

Опоравак интернет странице вам омогућава да креирате аутоматизоване токове рада за опоравак од катастрофе и извршите планирано тестирање без ометања производног окружења. Када је ток посла опоравка подешен, можете да извршите планирано преузимање посла инстанце која откаже, хитно преузимање посла инстанце која откаже, повратак у претходно стање и миграцију дата центра само једним кликом. Прилагођени токови рада опоравка могу укључити кораке за складно гашење изворних ВМ-а, коначну репликацију ВМ-а, ре-ИП реплике ВМ-а према унапред дефинисаним правилима, мрежно мапирање, постепено укључивање реплика ВМ-а, прилагођене скрипте, обавештења путем е-поште итд. Креирајте један ток посла за опоравак за целу организацију или више токова посла за појединачна одељења или филијале.you to create automated disaster recovery workflows and perform scheduled testing without disrupting the production environment. Once a recovery workflow is set up, you can perform planned failover, emergency failover, failback, and data center migration with just one click. Custom recovery workflows can include steps for graceful shutdown of source VMs, final VM replication, replica VM re-IP according to predefined rules, network mapping, staged power-on of replica VMs, custom scripting, email notifications, etc. Create a single recovery workflow for an entire organization or multiple workflows for individual departments or branch offices.

Ефикасно смањење величине података

Подразумевано, сви послови стварања резервне копије су инкрементални и преносе само измењене податке, што помаже у уштеди простора у циљном спремишту. Алат за резервне копије и репликацију NAKIVO аутоматски уклања дупликате резервних копија и компримује сваки блок података како би се смањила количина заузетог простора. Подаци непотребни за размену се аутоматски прескачу током прављења резервних копија. Заједно са овим функцијама које омогућују до десет пута мање простора потребног за складиштење, алат за резервне копије и репликацију NAKIVO аутоматски подржава индустријске стандардне уређаје за дедупликацију као што су NEC HIDRAstor, Dell EMC Data Domain и HPE StoreOnce, омогућавајући дедупликацију на нивоу предузећа.

Моћна заштита

Алат за резервне копије и репликацију NAKIVO обезбеђује поуздане резервне копије за VMvare vSphere VM, Microsoft Hiper-V VM, Nutanik AHV VM, Amazon EC2 инстанце, физичке рачунаре са системима Windows/Linux, Microsoft 365 Exchange Online, OneDrive for Business и SharePoint Online податке, заједно са Oracle базама података преко РМАН. Чувајте своје бекапове и резервне копије на локацији, на удаљеној локацији, на траци или у јавном облаку (Amazon S3, Wasabi) за још поузданију заштиту података. Потпуно аутоматизујте основне задатке заштите података као што су прављење бекапа, резервних копија и репликација са пословима креираним у складу са смерницама предузећа.

Скоро тренутни опоравак

Алат за резервне копије и репликацију NAKIVO вам омогућава да у претходно стање лако вратите ВМ, датотеке и апликативне објекте директно из компресованих и дедуплицираних резервних копија. Помоћу могућности инстантног опоравка датотеке на извор (Instant File Recovery to Source), можете вратити појединачне датотеке на оригиналну или прилагођену локацију. За поуздану заштиту окружења са више хипервизора, алат за резервне копије и репликацију NAKIVO укључује опоравак на више платформи за једноставан извоз и опоравак резервних копија ВМ-а на платформама за виртуелизацију. Покрените VMvare VM са резервних копија физичких рачунара у сврхе тестирања или континуалне физичке миграције на виртуелне.

News from the vendor

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Have any questions?

Contact us for additional information, options, pricing, availability and more.


    Please prove you are human by selecting the cup.