Anketa o zagotavljanju informacijske varnosti (FVV)

Podjetje REAL security deli anketo, ki jo objavlja Fakulteta za varnostne vede o najustreznejših načinih upravljanja in zagotavljanja informacijske varnosti – vljudno vabljeni k sodelovanju!


Spoštovani,

na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Mariboru izvajamo raziskavo, s pomočjo katere bomo razvili odločitveni model, ki bo podjetjem pomagal pri izbiri najprimernejšega načina zagotavljanja informacijske varnosti (tj. zunanje ali notranje upravljanje). Pri tem je poudarek na ugotavljanju, v katerih primerih je »outsourcing« primeren pristop k vzpostavitvi sistema upravljanja informacijske varnosti (SUIV).

K sodelovanju v raziskavi vabimo strokovnjake s področja upravljanja informacijskih sistemov in informacijske varnosti v Sloveniji. S sodelovanjem v raziskavi boste pomembno prispevali k razvoju modela, ki bo v končni obliki omogočal načrtovanje SUIV z metodo AHP.

Vljudno vas prosimo, da izpolnite vprašalnik v elektronski obliki, ki je dostopen na tej povezavi: https://www.1ka.si/a/279819

V raziskavi ne zbiramo občutljivih ali osebnih podatkov, temveč zgolj strokovno mnenje. Vaše odgovore zbiramo do vključno 05.06.2020. 

V primeru, da bi vas izsledki raziskave zanimali, nas prosimo obvestite prek e-pošte, in sicer na naslov luka.jelovcan@student.um.si ali kaja.prislan@fvv.uni-mb.si

Hvala za vašo pozornost in sodelovanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *