Podjetje REAL security d.o.o. je podpisalo partnersko pogodbo za distribucijo rešitev podjetja Acronis

Podjetje REAL security d.o.o. je podpisalo distribucijsko pogodbo za področje Slovenije za zastopanje in posredovanje rešitev podjetja Acronis, vodilnega na področju kibernetske zaščite in hibridnih rešitev v oblaku.

Slovenski distributer, ki je specializiran za distribucijo rešitev za informacijsko varnost od leta 2002, bo promoviral in distribuiral Acronisovo paleto kibernetskih zaščit in hibridnih rešitev za shranjevanje v oblaku, vključno z:

  • Acronis Backup,
  • Acronis Storage,
  • Acronis Files Advanced in
  • Acronis Snap Deploy.

S partnerstvom z vodilnim podjetjem v svojih segmentih, REAL security d.o.o. distribuira inovativne tehnološke rešitve, ki ustrezajo trenutnim potrebam slovenskega trga, kot tudi širše v regiji Adriatik.

Acronis bo pomagal partnerjem in strankam, da se vključijo v hitro rastoči trg zaščite oz. varovanja podatkov z zagotavljanjem enostavne, učinkovite in varne tehnologije za kibernetsko zaščito lokalnim podjetjem. Zmožnosti umetne inteligence (AI), ki so del Acronisovih izdelkov, zagotavljajo večjo varnost in zanesljivost zaščite, kar predstavlja učinkovito metodo za blokiranje napadov ransomware.

O podjetju REAL security:
Slovensko podjetje, ki se ukvarja z distribucijo svetovno najbolj priznanih varnostnih produktov in rešitev na področju nudenja zaščite pred virusi, zaščite pred vdori v omrežje, požarnih pregrad, VPN tehnologij, podatkovnih komunikacij in integracije informacijskih sistemov.

Na trgu nastopajo z izkušeno ekipo strokovnjakov. S pomočjo distribucijske mreže ter programov za zaščito pred virusi in zaščito podatkov ter rešitev za poslovno okolje ponujajo slovenskemu trgu kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve. Slovenski trg obvladujejo z mrežo lokalnih partnerjev, ki lahko svojim strankam ponudijo osnovno pomoč, namestitev ter podporo. Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.real-sec.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *