Zgodila se je prva konferenca Blockchain Day

Spoštovani,

V četrtek, 21. marca 2019 se je v Laškem odvil prvi Blockchain Day, ki je na enem mestu združil posameznike, strokovnjake in podjetnike, ki se v Sloveniji in širše ukvarjajo s področjem tehnologije veriženja blokov.

Dobra udeležba in vzdušje obiskovalcev sta potrdila, da je slovenska blockchain skupnost optimistična glede prihodnosti digitalnih valut, domača podjetja, ki se ukvarjajo z razvojem in implementacijo tehnoloških rešitev pa so dokazala, da ima tehnologija izjemno vrednost pri nujni digitalizaciji podjetij in izboljševanju prenekaterih zastarelih storitev.

Blockchain Day se je odvijal kot vzporedni del konference RISK 2019, ki je v Laško že 14. leto zapored privabila številne najuglednejše strokovnjake s področja informacijskih tehnologij. Po besedah organizatorjev je v tehnologiji veriženja blokov moč prepoznati tudi sinergije za izboljševanje digitalne varnosti in inoviranje poslovnih modelov, zato je bila nadgradnja z dogodkom v organizaciji društev Bitcoin Association, Blockchain Think Tank Slovenija, Blockchain Alliance Europe in EU Blockchain Hub smiseln in pričakovan korak.

Dogodek je potekal pod medijskim okriljem enega največjih svetovnih portalov za kriptovalute Bitcoin.com. Spletni medij je v lasti Rogerja Vera, slavnega kripto vplivneža, ki je zgodnji investitor v kriptovalute in eden najbolj cenjenih posameznikov znotraj skupnosti.

Celotno sporočilo za javnost najdete tukaj. Fotografije z dogodka boste našli na tej povezavi: https://risk-conference.com/risk-2019-media-content/ , za dodatne informacije lahko kontaktirate Samo Zavašnik, samo@real-sec.com, 041 290 976.

S spoštovanjem,

Renato Uhl,
direktor
REAL security d.o.o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *