Hillstone Networks predstavlja NGFW z 1 Tbps throughputa

Model X10800 – požarni zid predstavlja naslednjo generacijo naprav za zagotavljanje varnosti podatkovnih centrov

Hillstone Networks, vodilni ponudnik rešitev varnosti omrežij najavlja X10800, varnostno platformo za podatkovne centre, ki podpira celotno zbirko varnostnih storitev. Hillstone X10800 je bil zasnovan s ciljem doseganja zmogljivosti, možnosti razširjanja in zanesljivosti, ki jih zahtevajo hitro rastoče oblačne infrastructure.

Cisco predvideva, da bo do leta 2021 prenos podatkov na svetu zrasel na 20 ZB, 94% tega bo pa pripisati oblačnim podatkovnim centrom. X10800 temelji na popolnoma distribuirani arhitekturi, ki je razširljiva do 7 Tbps pasovne širine na požarnem zidu. Sestavljajo ga storitve požarnih zidov, naprednih možnosti za preprečevanje groženj in multi-tenancy. Z 12 vmesniki, Hillstone X10800 podpira 100GE vmesnike in storitve pametne varnosti. Je popolnoma redundanten in se ponaša s carrier-grade zanesljivostjo.

“Danes s ponosom predstavljamo Hillstonov nov vodilni izdelek, X10800”, je povedala Lingling Zhang, Senior VP Product and Marketing pri Hillstone Networks. “Verjamemo, da so visoka zmogljivost, razširljivost in zanesljivost temelj za zagotavljanje varnostnih storitev v velikih virtualiziranih podatkovnih centrih. Hillstone je predan zagotavljanju neprekinjenega inoviranja, ki zagotavlja dobro delovanje naših rešitev pri strankah.”

Hillstone X10800 je na na voljo z dnem najave. Za več informacij kontaktirajte Alena Šalamuna na alen.salamun@real-sec.com.

 

O podjetju Hillstone Networks
Leta 2006 je skupina strokovnjakov iz uglednih podjetij, kot so Netscreen, Cisco ter Juniper premlevala neučinkovitost tradicionalnih perimetričnih varnostnih rešitev, nakar so se odločili ustanoviti novo podjetje – Hillstone Networks. Podjetje s sedežem v Beijingu in v Kaliforniji ter pisarnami v Evropi, Združenih Arabskih Emiratih in Singapurju ima danes več kot 14.000 korporativnih strank. Tako majhne kot velike stranke s seznama Fortune 500 in iz različnih proizvodnih, storitvenih ali vladnih ustanov se zanašajo na zanesljive perimetrične rešitve podjetja Hillstone, v veliki meri na različne modle zmogljivih naprednih požarnih pregrad za zaščito omrežij pred tradicionalnimi in naprednimi APT napadi, vdori in posledično škodo. Napredne požarne pregrade (NGFW) lahko učinkovito ščitijo tako majhna omrežja kot velike podatkovne centre, okolja v strežniških oblakih in vse nivoje rešitev vključujoč do navideznih strojev. Požarne pregrade Hillstone vključujejo vse funkcionalnosti naprednih požarnih pregrad, ki jih je preveč da bi jih našteli, ob tem lahko v ponudbi zasledimo še rešitve kot so sistem za preprečevanje vdorov IPS, napredno sandboxing okolje v oblaku, rešitev za detekcijo vdorov v strežnike, CloudHive in CloudEdge za zaščito samih strežniških oblakov oz. dostopa do njih, ter centralno upravljanje in varnostno analitiko ter revizijo.
Več o Hillstone najdete na spletnih straneh: http://www.hillstonenet.com

O REAL security d.o.o.
REAL security d.o.o. je mednarodno distribucijsko podjetje, usmerjeno v zadovoljevanje potreb poslovnih partnerjev in strank. Zagotavljamo distribucijo programskih in strojnih rešitev, skupaj s partnerji skrbimo za kvalitetno svetovanje, načrtovanje, izgradnjo in vzdrževanje kompleksnih računalniških omrežij in zahtevnih programskih rešitev.
Smo podjetje z izkušeno ekipo na področju nudenja celovitih rešitev za podatkovne komunikacije in integracije informacijskih sistemov. Trgu regije Adriatik ponujamo kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve svetovno najbolj priznanih podjetij, kot so McAfee, Forcepoint, Micro Focus, ObserveIT in mnogih drugih.
Strokovnjaki našega podjetja se ukvarjajo z razvojem in rešitvami za podjetja, ki želijo izkoristiti možnosti interneta in nove ekonomije ter s tem v zvezi povečati svojo konkurenčno prednost. Naša predanost razvoju in poslovnim rešitvam z uporabo novih tehnologij sovpada z idejo, da je potrebno stranki ponuditi rešitev, ki jo zares potrebuje in ki bo zadovoljila njene potrebe..
Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.real-sec.com