4 razlogi za nakup požarne pregrade Forcepoint NGFW


S požarnimi pregradami Forcepoint NGFW lahko namestite in upravljate na tisoče požarnih pregrad, sistemov IPS, povezav VPN in omrežij SD-WAN. Vse iz ene upravljalne konzole.

  • IDC: Stranke, ki so prešle na požarno pregrado Forcepoint so prihranile 53% časa, zmanjšale izpade za 70% in preprečile 86% kibernetičnih napadov.
  • NSS Labs: Požarna pregrada Forcepoint je na testu NGFW v letu 2017 dosegla najboljšo oceno pri učinkovitosti varnostnih mehanizmov.
  • Gartner: Požarna pregrada Forcepoint je pozicionirana na vrhu vizionarjev v poročilu “Magic Quadrant for Enterprise Firewalls 2017”.

Zakaj Forcepoint?

1. Visoka dostopnost – HA

Požarne pregrade Forcepoint NGFW delujejo v gručah z do 16 člani v načinu Aktivno-Aktivno (A-A), tako se pri rednem vzdrževanju popolnoma izognete izpadom delovanja. Propustnost gruče je zaradi načina A-A tako povečana z vsakim dodanim članom.

Podpora združevanju (Multilink) omrežnih povezav vam dodatno omogoča zanesljivo redundančno povezavo lokalnih omrežij, Internet povezave in povezav VPN.

2. Najvišja varnost

Svoje podatke zaščitite s pomočjo varnih VPN povezav, sistema IPS, sistema anti-evasion, pregledovanjem SSL prometa, rešitvijo anti-malware in ostalih naprednih mehanizmov za zaznavo varnostnih incidentov.

3. Skalabilnost

Sistem požarnih pregrad vam omogoča preprosto rast vaših sistemov z dodajanjem fizičnih ali virtualnih pregrad v obstoječ upravljalni sistem.

4. Centralizirano upravljanje

Neglede na to ali je vaša delovna postaja na operacijskem sistemu Windows, Linux ali OS X, z naprednim GUI odjemalcem boste lahko vedno spremljali realnočasovne podatke o delovanju vašega celotnega ekosistema požarnih pregrad iz enega mesta. Več administratorjev lahko istočasno, glede na dodeljene pravice, brezskrbno upravlja dodeljene sisteme. Razdrobljena varnostna politika z mehanizmi za preverjanje smiselnosti pa vam omogoča globalni pogled na vašo implementirano varnostno politiko.

Za več informacij me prosim kontaktirajte na matic.knuplez@real-sec.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *