Nakivo dobil prestižno priznanje za zaščito podatkov in virtualiziranih okolij

NAKIVO:
»Glede na Techtarget SearchServerVirtualization.com je naša rešitev VM Backup & Replication najboljša v kategoriji zaščite podatkov v virtualiziranih okoljih; ‘Best of VMworld 2018’ Gold Award for the Data Protection category.«

“Best of VMworld 2018 US” je pregled najbolj inovativnih rešitev za strežniško virtualizacijo, strežniške oblake in podobne rešitve za končne uporabnike. Obsega sedem kategorij, v kategorijo Data Protection spadajo rešitve za varnostno arhiviranje, obnavljanje in replikacijo podatkov, ter posledično za gradnjo na izpade odpornih virtualnih okolij in strežniških oblakov. Žirija je za zmagovalni produkt razglasila NAKIVO Backup & Replication v7.4 – »rešitev, polna funkcij, ki bi jih pričakovali v korporacijskem okolju, a po ceni prilagojeni za SMB podjetja«. Medtem je na tržišču že različica v8.

Bruce Talley, CEO, Nakivo:

We are honored and proud to win a “Best of VMworld 2018” Gold Award in the Data Protection category. We thank the SearchServerVirtualization.com judges for recognizing our product’s quality and performance. This win would not be possible without support of our customers, our partners, and the whole VMworld community.

Novosti v NAKIVO Backup & Replication v7.4
  • Avtomatizirano obnavljanje po izpadu: Nakivo poenostavi in avtomatizira obnovitve, procesi VM Failover Jobs za hitro in enostavno obnavljanje s klikom miške so še posebej primerni za ponudnike strežniških oblakov in drugih upravljanih storitev.
  • Instant File Recovery to Source: Administratorji morajo pogosto obnavljati posamezne datoteke za posamezne uporabnike. Zdaj lahko sprožijo iskanje datoteke v de-duplicirani varnostni kopiji in samodejno namestitev na originalno mesto originalnega navideznega stroja.
  • Izboljšano arhiviranje AWS EC2 instanc: strežniškemu oblaku prirojeno varnostno arhiviranje in hranjenje do 1000 obnovitvenih točk po instanci. Varnostni arhivi ostajajo v oblaku ali se pošljejo na domačo lokacijo, obratovanje je še bolj zanesljivo, odporno na izpade strežniških oblakov ali težave z avtorizacijo vanje.
  • Upravljanje prenosne hitrosti: s funkcijo Bandwidth Throttling lahko po potrebi omejimo prenosne hitrosti v terminih ko maksimalna obremenitev linije ni zaželena.
  • Self-Backup: Virtualni stroj z Nakivo namestitvijo je prav tako občutljiv na izpade. Kaj če se to zgodi med prehodom na novo različico, namestitev sicer traja običajno manj kot eno minuto, migracija opravil in konfiguracij pa je lahko bolj zamudna. V tem času je sistem ranljiv, zato so uvedli novo funkcijo, ki arhivira sistemske podatke Nakivo namestitve, zato lahko tudi po izpadu v najbolj neprimernem času hitro pridobimo nastavitve in nadaljujemo z migracijo na novo različico.
  • Screenshot Verification for Hyper-V VMs: Verifikacija varnostnih arhivov je obvezna, lahko pa je zelo zamudna. Verifikacija z zaslonsko sliko je skoraj takojšnja in omogoča avtomatizirano preverjanje množice varnostnih arhivov. Poročilo prikaže zaslonsko sliko uspešno zbujenega operacijskega sistema v delujočem arhivu.
  • Global Search: Omogoča nam tako rekoč takoj identificirati navidezni stroj, repliko, varnostni arhiv, opravilo, repozitorij ali transportno sredstvo neposredno iz centralnega iskalnega polja, tudi v velikih sistemih z desetinami navideznih strojev in stotinami posameznih opravil.
  • Microsoft SQL Server 2017, brisanje transakcijskih sledi: Microsoft SQL Server shranjuje vse spremembe na podatkih v transakcijsko sled ali transaction log. Za potrebe zanesljivost in obnovitev po SQL podatkovnega strežnika. Če arhiviramo celotne navidezne stroje, potrem imamo te podatke dejansko dvakrat arhivirane, transakcijski dnevniki pa so lahko zelo veliki. Nova funkcija lahko samodejno briše transakcijske loge iz originalnega navideznega stroja po varnostnem arhiviranju ali replikaciji, razbremeni produkcijske strežnike za optimalno delovanje produkcijske sistema, medtem ko je za zanesljivost oz. dostopnost do starih podatkov še vedno poskrbljeno z arhivskimi kopijami navideznih strojev.
  • Microsoft SQL Server 2017, takojšnje obnavljanje objektov: neposredno obnavljanje posameznih podatkovnih baz ali tabel za izredno hitro nadaljevanje poslovnega procesa po krajšem oz. manjšem izpadu.
  • Integracija neposrednega klepetanja s tehnično podporo: za tiste, ki jo rabijo, je pomoč sedaj dostopna neposredno iz spletnega uporabniškega vmesnika, brez da bi morali zapustiti aplikacijo.